BFF-Bröllop

BFF-bröllop!

Nu har det hänt! Min bästa vän ska gifta sig! Han har varit tillsammans med sin partner länge nu, så det är kanske inte så jättekonstigt att de slår till, men för mig är det såklart helt magiskt! Eftersom jag inte har hittat ”den rätta” så har jag inte gift mig ännu, så detta blir ju så nära jag kommer, liksom. Så häftigt!

Jag och några andra vänner som också de sjunger och spelar ska ta hand om musik och sång och vi håller som bäst på med att välja låtar och planera. Det är något av det roligaste jag har gjort i mitt liv, så mycket kan jag säga!

Bäst när man känner någon väl

Min bästis och jag har varit vänner sedan vi var små, så jag har full koll på vad han vill med sitt bröllop. Jag kan enkelt välja ut vissa låtar som vi ska framföra och sedan kan vi lägga till lite annat som är passande och kul att spela på bröllopet, även om det kanske inte är just hans favoriter. En bra blandning av låtar, med andra ord!

Jag planerar såklart även att överraska med en massa annat kul på bröllopet och efter att de kommer hem från sin smekmånad. Detta ska bli det ultimata bröllopet! Jag som älskar bröllop är ju den bästa vän man kan ha när det kommer till att gifta sig, den saken är säker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *