Jag gillar faktiskt annat än bröllop (tro det eller ej)!

Ni som brukar titta in här hos mig vet att bröllop är något jag verkligen gillar, men det finns faktiskt även andra intressen jag har! Jag tänkte berätta lite mer om det idag så att ni får lära känna mig lite mer. Kul? Häng med nedan om du tycker det!

Självklart är det också på det viset att jag ju gillar att sjunga, men det vet ni ju redan! Det är himla kul att ha lite skiftande intressen då det gör att man har något i görningen hela tiden. Vad gäller sång och bröllop är det ofta så att jag kombinerar dessa två. Många tycker att det låter bra när jag sjunger och vill därför att jag ska sjunga på deras bröllop. Fatta vilken ära det är för mig!

Min häst är bäst!

Hästar är livet

Jag är också barnsligt förtjust i hästar och har haft egen häst sedan jag var 10 år. Det är så mysigt att ha en egen häst då det band som binder en samman med just en häst är något utöver det vanliga. Ni som har ridit vet vad jag talar om och för er som inte har ridit rekommenderar jag det starkt.

De är kloka och lojala djur som man kan vända sig till när man känner sig lite nere och det är också häftigt att rida sådana dagar då livet är som allra bäst. Hästar och ridning passar med andra ord perfekt alltid!

Hudvård är också kul!

Det gäller att ha lite av varje som man tycker om och jag har redan nämnt att jag gillar bröllop, att sjunga och att rida på min häst. Jag är också väldigt intresserad av hudvård. Egentligen inte intressen som är konstiga att ha i kombination, utan ganska vanliga.

Just hudvård är ett intresse som kan bli lite dyrt om man gillar att testa nya saker hela tiden, men det är det oftast värt! Det är superkul att testa nya ansiktsmasker, peeling-produkter med mera, för när man hittar rätt så är resultatet bara så gorgeous!

Och så smink, förstås!

Massa smink! Puder, highlighter, bronzers och ögonfransserum är favoriterna!

Jag är också ett fan av smink i nästan alla dess former. Mest gillar jag basmakeup, faktiskt. Många av mina kompisar har ögonskuggor, läpp-produkter med mera, men jag har främst olika typer av puder, highlighters, bronzers, foundations, concealers med mera.

Det är så himla kul att lägga en riktigt snygg basmakeup, för om man har bra produkter och lägger sminket snyggt så behövs inget annat smink. Både ögon och läppar ”poppar” ut snyggt om basen är perfekt! Hett tips till er som tycker om smink! Något annat kul jag nyligen börjat med är ögonfransserum. Jag trodde först det var ”bluff” men enligt flera bäst i test artiklar jag läst ska ögonfransserum verkligen fungera bra! Så kommer bli kul att förhoppningsvis se resultat om ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *