Äntligen sommarbröllop i antågande!

Att jag gillar bröllop är ju knappast en överraskning, det vet ni alla redan om. Att jag gillar alla slags bröllop är även det old news. Vad gäller det faktum att jag är extra förtjust i bröllop som hålls under andra årstider än just sommaren är dock lite nyheter som jag inte berättat tidigare.

Det är så himla kul att gå på bröllop under hela året istället för att i princip alltid ha ett inbokat varje sommar, tycker ni inte? Det tycker iallafall jag! Nu är det dock sommarbröllop som väntar och det är, trots att det inte är något ovanligt, såklart jättekul!

Jag ska sjunga!

Sjunga

Som så ofta så ska jag faktiskt sjunga en liten sång för brudparet och det kommer att bli så himla kul att få hylla deras kärlek på det viset! Det är alltid kul att vara delaktig på ett eller annat sätt när ens vänner och bekanta, familjemedlemmar med flera tar steget och gifter sig, tycker ni inte?

På det bröllop jag ska på i sommar så ska jag sjunga tillsammans med en vän, så det är inte solosång den här gången. Vi har sjungit tillsammans tidigare så vi behöver inte öva så mycket. Vi är samspelta och tajta, så det kommer funka! Hoppas bara att alla blir nöjda med resultatet på bröllopet. Det viktigaste är att brudparet blir nöjda, så låt oss hoppas på att så blir fallet!

Byta karriär?

Jag funderar lite på om jag ska byta karriär och helt enkelt gå och bli bröllopsfixare? Vad tror ni om det? Jag har funderat på det ett tag och känner att det kanske skulle kunna funka? Jag är ju extremt förtjust i bröllop, så jag är ganska säker på att jag skulle bli bra på att fixa dem!

Då jag ju sjunger också så kan man ju kasta in det som en gratis grej som brudparet kan få välja om de vill ha med eller inte. Ganska kul, faktiskt! Det gäller bara att jag inte tar illa upp om de tackar nej till min skönsång (skämt!). Det är ju inte alla som vill ha en vilt främmande människa sjungandes på deras bröllop, det kan man ju förstå!

Kul att klä upp sig

Bara hela grejen med att man får klä upp sig när det är dags för bröllop är ju mycket värt i sig självt, eller vad tycker ni? Jag tycker att det är jättekul att klä mig i lite mer fina kläder emellanåt och speciellt när det är bröllop det handlar om!

Man kan hitta så mycket fint att välja mellan, men det gäller att vara ute i god tid så att man inte panikköper något som ändå inte känns bra. Tänk på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *