Att sjunga i kör är superkul!

Körsång är superkul!

Om ni som jag gillar att sjunga så är det hetaste tipset jag kan ge att börja sjunga i kör. Visst är det kul att sjunga själv, men att sjunga tillsammans med andra är snäppet roligare! Man inte bara har det kul tillsammans medan man sjunger, man lär sig även av varandra och det är väldigt utvecklande.

Det finns mängder av olika körer, både i småstäder och i storstäder, så det är inte svårt att hitta en som passar en bra! Bor man i en mindre stad så kan det ju vara värt det att åka några mil för att sjunga, eller hur? Om det är så att det inte finns en passande kör precis där man bor, menar jag. Här kan du leta körer!

Lite som terapi

Alla har sina sätt att ta hand om tråkigheter som händer i livet och jag använder sången för att må bättre om något trist händer mig. Det är viktigt att hitta sin egen terapi, för det finns faktiskt saker vi kan göra på egen hand för att må bättre.

Idag är det många som är stressade och mår dåligt på grund av det och om du tillhör den kategorin så tycker jag att du ska ta upp det här med sång! Om det är långt ifrån din comfort zone så kan du alltid testa något annat, förstås! Jag brukar även vara mycket med min häst när livet känns lite surt, så det är också ett tips – att vara nära djur, alltså.

Att gå all in

När man vet vad man tycker om och när man vet vad som gör en glad så är det bara att gå all in. Vare sig det är träning, bakning eller vad som helst annat så kommer man att må bättre så fort man drar igång. Jag vet av egen erfarenhet att det är så.

Jag gillar att sjunga, jag älskar (verkligen älskar!) bröllop och allt som hör därtill och sedan har jag också hudvård som intresse. Detta vet många av er redan, men att detta är sådana saker som kan få en att bli på bättre humör kanske ni inte visste?

Med hudvård är det exempelvis så att jag testar lite olika nya produkter, eller läser om det och så vidare. Det kanske låter underligt att det kan få mig på bättre humör, men det funkar bra för mig! Om du har något liknande i ditt liv så rekommenderar jag dig verkligen att ta efter mig om du snabbt vill börja le igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *